MS Nidelv tar turister med på en fantastisk sjøreise i Arendal

Nidelva, som snor seg rundt Hisøya, har alltid vært en kilde til rekreasjon og inspirasjon for lokalbefolkningen. Denne vakre elven har også blitt en populær turistattraksjon for besøkende som ønsker å oppleve Arendals naturlige og historiske rikdom. En av de beste måtene å utforske elven på er om bord på MS Nidelv, en ferge som tar deg med på en uforglemmelig reise.

MS Nidelv er en stolt representant for Arendals maritime historie og en favoritt blant turister. Den populære fergen, med sitteplasser på taket, tar deg med på en reise tilbake i tid. Fra det øyeblikket du går om bord, blir du ønsket velkommen av ett vennlig personale og nå kan du lene deg tilbake og nyte reisen.

Sightseeing – turen langs Nidelven er en unik opplevelse som lar deg oppdage Arendals skjulte perler.

Elven er omgitt av frodig grønn natur. Og Ms Nidelv tar deg med gjennom vakre landskap og gir deg et glimt av byens historiske landemerker. Mens du seiler stille og rolig på vannet, kan du beundre de gamle trehusene i Tyholmen-området, som stammer tilbake til Arendals gullalder som en betydelig sjøfartsby.

MS Nidelv tilbyr også guidede turer som gir innsikt i Arendals fascinerende historie. En erfaren guide vil fortelle historier om byens opprinnelse, dens forbindelse til sjøen og den en gang blomstrende handelen som fant sted her. Du vil få sjansen til å lære om Arendals rolle som et sentrum for skipsfart og handel på 17- og 1800-tallet, og om byens betydning som et knutepunkt for kulturell og økonomisk utvikling.

Under fergeturen kan du nyte kaffe, smaksfulle vafler og brus ombord på MS Nidelv.

Utover å tilby en spektakulær elveopplevelse, fungerer MS Nidelv også som et flott sted for arrangementer og feiringer. Enten det er et bryllup, en jubileumsfest eller en bedriftssamling, gir skipet en unik og minneverdig ramme for enhver anledning. Med panoramautsikt over Nidelven og det omkringliggende landskapet er MS Nidelv et fantastisk sted å skape uforglemmelige minner. Bestill gjerne MS Nidelv til ditt neste arrangment.

Hvis du planlegger å besøke Arendal, bør du definitivt vurdere å ta en tur på Nidelven med MS Nidelv. Denne opplevelsen gir deg en mulighet til å utforske byens historie og naturlige skjønnhet på en avslappet måte. Enten du er interessert i historie, arkitektur, natur eller bare ønsker å nyte en avslappende båttur, vil MS Nidelv og Nidelven gi deg en opplevelse du sent vil glemme.

Se TV-Agder sin film “Ront elva – Minutt for minutt” og bli inspirert.

Billetter får du her på Opplev Arendal. I de mest hektiske dagene kan vi bli utsolgt så det kan være lurt å sikre seg en plass.

Om Opplev Arendal

Opplev Arendal er en felles portal for gode opplevelser i Arendal. Her kan du også booke Arendals mest populære turistattraksjoner.