Trå til i stisykkelbyen Arendal

Arendal har utviklet seg til å bli en spennende destinasjon for stisyklister. I 2013 ble stinettverket Tungvekteren åpnet i Arendal, med hjelp av støtte fra Gjensidigestiftelsen og en dedikert dugnadsgjeng. Dette var begynnelsen på en vekst for stisykling i området.

Arendal Singletrack klubb ble dannet for å organisere og fremme stibygging og stisykling i Arendal. Det startet med rundt 15-20 stisyklister og 8 km med sti i 2013. Men i dag anslår man at det er minst 500 aktive stisyklister i Arendal, og stinettverket har vokst til å omfatte hundrevis av kilometer med stier av internasjonal kvalitet.

For å hjelpe med å fremme Arendal som Norges beste stisykkelby, har nettstedet Stisykkelbyen.no blitt opprettet som en informasjonsportal.

Med sitt omfattende stinettverk og engasjerte sykkelmiljø, ser Arendal ut til å stå sterkt som Norges beste by for stisyklister.

Om Opplev Arendal

Opplev Arendal er en felles portal for gode opplevelser i Arendal. Her kan du også booke Arendals mest populære turistattraksjoner.